Ismerje meg a leghatásosabb májtisztító kúrát!

1284
HOZZÁSZÓLÁS:

A máj méregtelenítését számtalan természetes szer, gyümölcs és zöldség támogatja. Azonban létezik egy igen intenzív, ennélfogva erőteljes hatásokkal rendelkező májtisztító kúra is, ami segít

majtisztitas

eltávolítani a  májban található köveket, amikből bizony a legtöbb ember esetében számtalan található a fő méregtelenítő szervünkben. Sokaknak sejtelmük sincs ezek létezéséről mindaddig, amíg nem okoznak valamilyen panaszokat a szervezetben.

S bár már rengetegen végigcsinálták ezt a májtisztító kúrát, mindenki csak saját felelősségére vágjon bele a tisztításba, mivel ez az intenzív méregtelenítés erősen igénybe tudja venni a szervezetet. Ezért célszerű olyan időpontot választani az elvégzéséhez , amikor nyugodtan otthon tudunk maradni és regenerálódni, főként, mivel hasmenéssel is együtt jár a kúra.

A máj epekövektől történő megtisztítása elképesztő mértékben képes javítani az emésztés hatásfokán, valamint sokkal több energiánk is lesz utána, ráadásul a közérzetünk is nagymértékben javulni fog. De az sem csoda, ha bizonyos allergiás tünetektől szabadulunk meg egy csapásra, miután elvégeztük  kúrát, amit egyébként többször lehet ismételni, körülbelül havi rendszerességgel, amíg minden kő távozik a májunkból.

Hogyan történik a májtisztítás?

Az intenzív májtisztítás során először ellazítjuk a májat, minek következtében kitágulnak a benne található vezetékek. Ezek után pedig olajos átmosással mintegy kisöpörjük belőle a benne található megannyi kisebb-nagyobb követ. A tisztítás elvégzése előtt tanácsos bevenni egy féregirtó tablettát is, mivel előfordulhat, hogy májmételyek vannak bennünk.

Amire szükségünk lesz: 

  • 100 gramm keserűsó
  • 1.5 dl olíva olaj
  • 1,5 dl frissen facsart grapefruitlé

A májtisztítás lépései:

1. A tisztítás napjának első felében lényeges, hogy csak nagyon könnyen étkezzünk, tehát kis mennyiségű és könnyen emészthető ételeket együnk csupán. Déltől pedig már ne együnk semmit se másnapig, mert máskülönben megnehezítjük a méregtelenítést és sokkal kellemetlenebbé is tesszük magunk számára.

2. Osszuk 4 felé a 100 gramm keserűsót, négy darab 3 decis pohárba, vízben jól elkeverve. Ebből igyuk meg az első adagot pontban délután 2 órakor. A következőt pedig négykor, utána hatkor, majd pedig végül 8 órakor igyuk meg az utolsó keserűsós oldatot.

Ez az elegy hasmenést okoz, ezért is fontos, hogy otthon tartózkodjunk a kúra során. Tehát a májunk és a beleink is maradéktalanul meg fognak tisztulni az ételmaradványoktól. Így a máj fellélegezhet végre, ráadásul a keserűsó magnéziumtartalma kellőképpen el is lazítja. Így este tíz órára kitágulnak a máj-és epevezetékek is.

3. Végezetül este 10 órakor igyunk meg 1.5 deci olívaolajból és ugyanennyi grapefruitléből készített italt, lehetőleg 5 percen belül felhörpintve. Ezután kulcsfontosságú, hogy azonnal feküdjünk vízszintes pozícióba a hátunkra, és legalább 5 óra hosszat maradjunk így, vagyis aludjunk el lehetőleg hanyatt fekve, párna használata nélkül. Ugyanis így tudja csak kifejteni  a hatását az olajos keverék.

4. Másnap a kúra hatására a széklettel számtalan kisebb-nagyobb kövecske fog távozni belőlünk. Vagyis felszabadul a májunk, amivel együtt nagymértékben javul az emésztésünk. Továbbá búcsút inthetünk a puffadásnak, bélpanaszoknak is, valamint hangulatjavulást is érzékelhetünk magunkon a kúra következtében.

Az első kúra hatására általában távozik a kövek többsége, de célszerű addig ismételni havi, félhavi rendszerességgel, amíg már csak elhanyagolható mennyiségű kő távozik belőlünk.

1284
HOZZÁSZÓLÁS:
loading...

Hozzászólások |

Összesen eddig
0

És te mit gondolsz erről?
Neked mi a véleményed a témáról?

Szólj hozzá

| Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 

<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Válogatott készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

LoginElfelejtette jelszavát?
Regisztráció! [ bezár ]
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

Felhasználó létrehozása!Már regisztrált? Jelentkezzen be! [ bezár ]

Elfelejtette jelszavát?


[ bezár ]